Česta pitanja

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Izdvojli smo ona najčešća, kako bi Vam pomogli da lako dođete do najbitnijih informacija.
Ne može, jednom imenovana zvezda se zavodi u registar i više ne može biti imenovana.
Ne, IAU ima sopstvene kataloge i vodi sopstvenu numeraciju zvezda. Imenovanje ima simbolično značenje, a ne oficijalno. Podaci o imenovanoj zvezdi ce biti čuvani u našoj bazi, i objavljeni u izdanju Registar zvezda Star & Love.
Postoji mogućnost imenovanja samo zvezda koje su zavedene pod kataloškim brojevima tj. nemaju svoja imena. Zvezde vidljive golim okom su već imenovane pa ne postoji mogućnost da ih imenujete.
Porudžbinu možete izvršiti i slanjem same porudžbenice na našu e–mail adresu, kao i telefonom na broj 063448558
Zvezdu možete imenovati popunjavanjem porudžbenice na našem sajtu, a za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati.
Isporuka van teritorije Republike Srbije je moguća. U tom slučaju, rok za isporuku je 20 dana i uplata mora da se izvrši u banci, pri čemu će klijent snositi i troškove isporuke.
Rok za isporuku paketa je 2 – 3 radna dana u zavisnosti od lokacije i dodatnih zahteva klijenta. Međutim, može se desiti, što je često slučaj, da Vam paket stigne i dosta ranije. U slučaju isporuke van teritorije Republike Srbije, rok za isporuku je 20 dana.
U slučaju da Vam nije stigao paket u roku isporuke, molimo Vas da nas obavestite, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vam isporučimo paket lično.
Možete odrediti tačan datum kada želite da vam paket bude isporučen, ali to mora biti najmanje 7 dana od zahteva.
Pri imenovanju zvezde možete izabrati bilo koje ime koje se ne protivi shvatanjima morala i običajima društva. Takođe, ime ne sme imati više od 40 karaktera.
Načini plaćanja su pouzećem i uplatom na naš račun u banci.
Da, posle primanja porudžbine ćemo Vas obavestiti i putem e -mail – a, kao i telefonom, radi potvrde podataka.
Možete uz paket poslati i čestitku ili određeno pismo. Pošaljite nam na e – mail, a mi ćemo je odštampati i poslati uz paket.
Možemo, ali nam to morate posebno napomenuti pri porudžbini.
U slučaju da je sadržina paketa oštećena prilikom isporuke, u najkraćem mogućem roku ćete dobiti novi paket o našem trošku. U slučaju da je do oštećenja došlo Vašom greškom, imaćete posebne olakšice pri plaćanju ponovnog izdavanja paketa.
Molimo Vas da nas obavestite o porudžbini preko telefona.
Imenovanu zvezdu možete locirati pomoću mape zvezde koju dobijate u paketu.
Možete, pošaljite nam zahtev i dobićete duplikat sertifikata ili mape zvezda, pri čemu plaćate samo troškove ponovnog štampanja.
U zavisnosti od toga koju od dve opcije izaberete da li numerisanje po zodijačkom sistemu ili cirkumpolarno numerisanje, imaćete drugačije mogućnosti posmatranja imenovane zvezde. U slučaju cirkumpolarne numeracije, zvezdu možete videti u svako doba godine, dok kod zodijačke numeracije zvezdu ćete moći videti u određenim periodima u toku godine u zavisnosti od sazvežđa.
Možete, ali nam to morate posebno navesti u zahtevu, kao i poslati nam koordinate blizu koje zvezde želite. Radi se o optički bliskim zvezdama.
Jednom imenovana zvezda ostaje večno imenovana. Što znaci da ćete imenovanjem zvezde nekome pokloniti poklon koji traje večno.
Da, možete izabrati sazvežđe u kojem želite da se nalazi Vaša zvezda.

Želite da imenujete zvezdu?

Ukoliko želite da imenujete zvezdu i poklonite je voljenoj osobi, na pravom ste mestu! Kliknite na dugme Poručivanje, odaberite paket i on će biti kod vas za 2 do 3 radna dana.
Poruči odmah

Posebni trenuci

Naša misija je jednostavna, želimo da svaki poklon paket odiše otmenošću i da osoba kojoj je poklon namenjen taj trenutak nikada ne zaboravi
December 13, 2020
Test 2

asjkdbasbdp ijasncnwds[jcnasjcnapjncp ajsbs cpijabpibaidb [aibfpaiu bfpibasd ifbaisbfisbpidfbpsa ibpibaspifjbsapjdbfpiasbfibsibdifb o sdnpfisdp s s si is si fihs fh sd fis fipsd fpis f sdf pisd fpisdh pi

Vidi više
December 7, 2020
Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Vidi više
plus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram